Pagedal Adventurepark - De leukste uitjes van Groningen en Drenthe
vragen? bel 0599-611000

Kom jij ook naar onze €5 middagen?

Speciaal voor kinderen organiseren wij regelmatig €5 middagen. Tijdens deze middagen kun je alleen of samen met je vriendje of vriendinnetje meedoen aan een leuke activiteit. De ene keer gaan we Bubbelballen en de andere keer Outdoor Lasergamen of Crazy karten. 

De €5 middagen zijn geschikt voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar. Het voordeel van deze middagen is dat er geen minimum aantal personen aan verbonden is. Je kunt dus ook alleen komen.

Vraag het direct:

Wat zijn €5 middagen?
Alle activiteiten en arrangementen van het Adventure Park zijn normaal gesproken alleen te reserveren door groepen vanaf 8 personen. Met de € 5,00 middagen maken we hier een uitzondering op. Tijdens deze middagen kun je ook als je alleen of met z’n tweeën bent meedoen aan stoere activiteiten zoals outdoor lasergame, boogschieten of bubbelbal. Per middag bieden we één activiteit aan. We maken ter plekke teams en proberen iedereen zo vaak mogelijk te laten spelen.

Voor wie?
De €5 middagen zijn bedoeld voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar. Voor ouders en jonge kinderen is het ook erg leuk om te komen kijken. Jongere kinderen mogen, als er een begeleider meegaat, wel in het Adventure Park spelen. Ze kunnen alleen niet deelnemen aan de aangeboden activiteit. 

Hoe werkt een €5 middag?
Bij de start van een €5 middag worden alle deelnemers in groepjes verdeeld. Hoe groot deze groepjes zijn is per activiteit verschillend. Bij Bubbelbal worden bijvoorbeeld groepjes van 5 personen gemaakt en bij Lasergame groepjes van 8 personen. Vervolgens gaan de groepen om de beurt tegen elkaar spelen. Hoe vaak je kunt spelen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Zijn er veel deelnemers dan moet je tussen jouw speelmomenten door iets langer wachten dan wanneer er minder deelnemers zijn.

Aanmelden verplicht?
Nee, aanmelden is niet verplicht maar wel verstandig. Het kan uiteraard gebeuren dat er heel veel of heel weinig aanmeldingen zijn. Bij minder dan 10 deelnemers gaat de middag niet door en brengen wij iedereen die vooraf een kaartje heeft gereserveerd op de ochtend van de betreffende dag om uiterlijk 09:30 op de hoogte. Zijn er heel veel aanmeldingen dan kunnen wij vooraf nog bepalen om een extra activiteit aan te bieden zodat je niet zo lang hoeft te wachten. Kortom, aanmelden is voor ons en jezelf dus wel heel handig!

Kosten 
De kosten voor een €5 middag zijn, je raadt het al, €5 per persoon. Je kunt een kaartje kopen bij de receptie in het Pagecentrum. Wanneer je vooraf een kaartje hebt gereserveerd ligt deze op de ochtend van de betreffende middag klaar bij de receptie. 

Catering
Tijdens de €5 middagen wordt er geen catering aangeboden. Je kunt uiteraard wel zelf wat lekkers kopen in onze bar/restaurant de Pagerie in het Pagecentrum. 

Korting op zwemmen
Iedereen die deelneemt aan een €5 middag kan na afloop met korting zwemmen. In plaats van € 4,50 betaal je dan € 3,00 voor een zwemkaartje. Een middag met een stoere activiteit en na afloop zwemmen kost dan maar € 8,00 per persoon. 

Kledingadvies
Wij adviseren jou om (oude) sportieve kleren aan te trekken die vies mogen worden. 

Kaartjes reserveren? 
Klik op de button 'Kaartje Reserveren' om een kaartje te reserveren:
  • Er zijn nog geen open middagen gepland.
Kaartje reserveren
Op zoek naar een origineel vrijgezellenuitje?
Op zoek naar een origineel vriendenuitje?
Eigen Programma
Op zoek naar een spannend klassenuitje?