Pagedal Adventurepark - De leukste uitjes van Groningen en Drenthe
vragen? bel 0599-611000

tot 16 kinderen

8 - 16 personen

vanaf 16 personen

vanaf 1 persoon

Het adres voor een origineel groepsuitje of een gezellige familiedag!

Ben je op zoek naar een actief uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje of schoolkamp? Pagedal Adventure Park is het adres voor een origineel groepsuitje! Wij zijn een activiteitenlocatie gevestigd in Stadskanaal op 30 minuten rijden van Groningen, Assen, Emmen en Delfzijl. Voor grote en kleine groepen bieden wij meer dan 50 verschillende indoor en outdoor activiteiten op 1 unieke locatie.

Op zoek naar een origineel en actief groepsuitje? Bekijk hier onze arrangementen.
 

Wij helpen je graag met het realiseren van een onvergetelijk feestje of uitje met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Stel je eigen uitje samen met activiteiten zoals Outdoor Lasergame, Bubbelbal, Boogschieten, Teamtakel of Kratklimmen.

Zijn jullie geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Met ons enthousiaste team staan wij voor jullie klaar voor een onvergetelijk groepsuitje!

Maak kennis met het team van Pagedal Adventurepark

De leukste activiteiten van Groningen

Actief en origineel. Dat zijn de eigenschappen van de groepsuitjes die wij aanbieden. Bij ons kun je onder andere Outdoor Lasergame en Archery Tag spelen. Ook Bubbelbal is een geweldige activiteit. Alle arrangementen zijn tegen een voordelig tarief te boeken. Een kinderfeestje reserveer je al vanaf €10,00 per kind. 

Het Adventure Park biedt uitgebreide cateringmogelijkheden en heeft alles in huis voor een onvergetelijk
bedrijfsuitje of personeelsfeest. Wij zijn gevestigd in Stadskanaal op 30 minuten rijden van Groningen, Assen, Emmen en Delfzijl. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op. 

Op zoek naar een origineel vrijgezellenuitje?
Op zoek naar een origineel vriendenuitje?
Eigen Programma
Op zoek naar een spannend klassenuitje?