Pagedal Adventurepark - De leukste uitjes van Groningen en Drenthe
vragen? bel 0599-611000

tot 16 kinderen

8 - 16 personen

vanaf 16 personen

vanaf 1 persoon

Actieve uitjes en sportieve evenementen op de grens van Groningen en Drenthe 

Ben je op zoek naar een actief uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie-uitje, kinderfeest of schoolreis? Pagedal Adventure Pagedal heeft precies wat je zoekt. Wij zijn een lasergamepark en activiteitenlocatie gevestigd op de grens van Groningen en Drenthe op 30 minuten rijden van Groningen, Assen, Emmen en Delfzijl. Voor grote en kleine groepen bieden wij meer dan 50 verschillende indoor en outdoor activiteiten op 1 locatie.

Op zoek naar een origineel en actief uitje? Bekijk dan onze arrangementen.

 

Wij helpen je graag met het realiseren van een onvergetelijk feestje of uitje met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Stel je eigen uitje samen met activteiten zoals outdoor lasergame, bumperz of bumperball, archery tag of survival. In de wintermaanden bieden we ook veel indoor activiteiten in de sporthal. 

Kijk gerust even rond op de website. Heb je vragen of opmerkingen over ons of een van de arrangementen, laat het ons weten en wij helpen je zo snel mogelijk.

Maak kennis met het team van Pagedal Adventurepark

De leukste activiteiten van Groningen

Actief en origineel. Dit zijn de eigenschappen van de team uitjes die wij aanbieden. Bij ons kun je onder andere lasergamen Groningen en archery tag spelen. Ook voetbal in een grote plastic luchtbal, bumperz of bubbelbal noem je dat, kan je bij ons spelen. Onze arrangementen zijn tegen een voordelig tarief te boeken. Onze kinderfeestjes reserveer je al vanaf €10 per kind. 

Het Adventure Park biedt zeer uitgebreide cateringmogelijkheden en heeft alles in huis voor een onvergetelijk
bedrijfsuitje of personeelsfeest. Wij zijn gevestigd in Stadskanaal op 30 minuten rijden van Groningen, Assen, Emmen of Delfzijl. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op. 

Op zoek naar een origineel vrijgezellenuitje?
Op zoek naar een origineel vriendenuitje?
Eigen Programma
Op zoek naar een spannend klassenuitje?