Pagedal Adventurepark - De leukste uitjes van Groningen en Drenthe
vragen? bel 0599-611000

5 redenen om naar ons te komen

Unieke locatie

De Ardennen van Groningen en Drenthe!

Pagedal Adventure Park is gelegen aan de rand van vakantiepark Westerwolde en groepsaccommodatie de Pageborg. Niet voor niets wordt het Adventure Park de Ardennen van Groningen en Drenthe genoemd. Het glooiende landschap, de gezellige boshut, de uitkijktoren, vuurplaats en de twee outdoor lasergame speelvelden doen alle bezoekers het idee krijgen dat ze even de Canadese natuur binnen stappen. 

Enthousiaste instructeurs

Alles met en voor een grote glimlach

Enthousiasme, humor, oog voor veiligheid en iedereen in het team betrekken zijn vaardigheden waar we sterk in zijn en belangrijk vinden. Onze instructeurs zijn coach, scheidsrechter en entertainer tegelijk en dat waarderen onze klanten. Op klantenvertellen.nl beoordelen onze klanten ons met een 8,4. Door de beoordelingen aan onze instructeurs terug te koppelen blijven we onszelf verbeteren zodat het volgende bezoek nog beter wordt dan de keer daarvoor.

Wij doen er alles aan om jou een onvergetelijke dag te bezorgen!

Mix van leuke activiteiten

Veel variatie voor denkers en doeners!

Méér dan 50 verschillende activiteiten vormen de basis van al onze arrangementen. Samen met u gaan wij vooraf in overleg en bepalen we samen welke activiteiten het meest geschikt zijn voor jullie groep. Een combinatie van denken, samenwerken en actief bezig zijn werkt vaak heel goed. Hoe jonger het gezelschap des te meer actieve spellen we doen. Voor degenen die liever wat rustiger aan doen hebben wij speciale denkspellen. Door de vele verschillende evenementen die wij jaarlijks organiseren zijn wij specialist geworden voor gemêleerde groepen. Of het nu gaat om een schoolreis, familiedag of een bedrijfsuitje.

In- en outdoor activiteiten

Ook leuke uitjes voor in de wintermaanden!

Naast het Adventure Park beschikt Pagedal ook over een groot indoor sportcentrum met zwembad, sporthal, 4 indoor tennisbanen en een bar/restaurant. Dit betekent dat wij naast outdoor activiteiten ook verschillende indoor activiteiten aanbieden zoals bubbelbal en archery hit. Voor groepen boven de 50 personen bieden wij met slecht weer, bij beschikbaarheid, ook de mogelijkheid voor een alternatief in de vorm van een Special Sport Toernooi in de sporthal. Voor alle overige arrangement geldt: regent het een beetje, dan zullen we dit trotseren en kun je gelijk zien wie van het team karakter heeft. Bij hevige buien kunnen we tijdelijk schuilen.

Funbuilding = teambuilding

WKR-proof. Leren samenwerken op een leuke manier

Bijna bij alle arrangementen die we aanbieden vormt een competitief programma waarbij de deelnemers in groepjes van circa 8 personen tegen elkaar strijden de basis. Iedereen wordt fanatiek en wil graag winnen. Veel activiteiten zijn haast onmogelijk om alleen of in een klein groepje te doen. Het team dat het beste samenwerkt gaat er met de winst vandoor. Op deze speelse manier leer je collega’s of teamgenoten beter kennen en waarderen. Hierdoor werk je onbewust aan een sterker team. Verschillende arrangementen zoals het survival 2.0 en (her)Beleef de Militaire dientsplicht zijn extra gefocust op samenwerking en teambuilding.  

Op zoek naar een origineel vrijgezellenuitje?
Op zoek naar een origineel vriendenuitje?
Eigen Programma
Op zoek naar een spannend klassenuitje?